Flytt på gång

30.10.2014 kl. 17:03

Det känns hemskt att skriva det här då jag bloggat på ratata sedan november 2010. Det är snart fyra år. Men, jag bloggar så mycket oftare från telefonen än från dator så nu håller jag på och flyttar över till wordpress där det går så mycket lättare att blogga från telefonen.

Bloggen där ser inte ännu riktigt ut som jag, men medan jag försöker hitta ett tema som känns bra kan ni ju ställa in er på att jag kommer att hittas på:

memmas.wordpress.com

Det känns som om jag överger och sviker ratata. Och jag är så ledsen över att jag inte får med mina inlägg härifrån.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar