Panik

22.09.2014 kl. 09:31

Det var en lite panikartad känsla som uppstod igår då jag stod innanför min dörr och insåg att jag inte får upp den med en hand. Jag borde ha dragit dörren inåt samtidigt som jag vred runt låset. Testa själv med en hand och kom ihåg att jag har perfekta nakkisormet och inga långa graciösa fingrar. Jag funderade ren om jag skulle ropa efter hjälp genom postlådan, men kom på att det kanske skulle ses som lite underligt så till slut kom jag ut genom att spänna fast en "spindel" (sån man sätter fast cyklar på bilen) runt dörren och mitt ena ben och sedan dra benet bakåt och så kom jag äntligen ut!

Blev nästan besviken i morse då jag fick upp dörren med en hand.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Det är alltid bra att lära sig nya party-tricks, även dörröppnar-tricks! ;)
håkan22.09.14 kl. 11:21
Håller igång hjärnan åtminstone! ;)
22.09.14 15:08

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar