Topless resten av september?

14.09.2014 kl. 23:33

Min axel opereras imorgon så i fyra veckor framåt kommer jag att vara enarmad och dessutom vänsterhänt. Blir ju bra träning då jag förra vintern var enarmad, men högerhänt på grund av handskadan då. Min axel har varit lös flera år redan och hoppar ur led varje gång jag lyfter armen så den ska spännas lite från alla håll så att jag hoppeligen i framtiden kan jobba som fysioterapeut utan att fundera på om min axel vill samma som jag.

Idag städade jag hela lägenheten från tak till golv och diskade eftersom jag insåg att det kan vara svårt att diska och dammsuga med en hand. En grej som kan bli lite spännande är vad jag ska klä mig i de kommande fyra veckorna då jag inte får lyfta höger arm innan jag får bort mitellan. Får ju liksom inte på mig skjorta så jag får väl gå topless. Hoppas bara det hålls varmt. Höhö.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Jag kan börja pendla mellan Åbo och Helsingfors och fungera som din personliga påklädare! ;)
H15.09.14 kl. 09:59
Haha, låter bra! ;D Viljam har hjälpt nu igår och idag :)
16.09.14 10:20

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar