Wadap?

16.08.2014 kl. 22:57

Kanske jag måste inse att jag inte orkar svara på kommentarerna till mitt "För privat?-inlägg". Det har liksom gått ganska lång tid ren och jag får inte till svar. Tusen tack för kommentarerna dock, helt superfina!

Vad händer nu då i mitt liv? Jag sommarjobbar fortfarande på bästa stället, Café Gamla Stan och jobbar ännu till 7.9 då caféet stänger för sommaren.

Det här veckoslutet hade vi kräftis med nio personer från klassen på min sommarstuga och alltså så underbara klasskompisar jag har! Vi pratade och skrattade och åt och badade bastu till långt in på natten och de segaste av oss lade sig runt fem på morgonen. Herregud så jag saknat dem. <3 Känns helt sjukt att en del av klassen blir färdiga ännu under det här året och nu splittras vi då vi inte har något gemensamt längre i skolan, men oss skiljer man nog inte på så lätt, utan en massa fester finns redan inplanerade under hösten ;)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar