Semifinal 1, tankar

08.05.2014 kl. 09:59

Första semifinalen har varit och farit och jag spammade twitter som vanligt ;) Ett par av mina tweets på svenska syntes i TV:n så mission accomplished där (eftersom det visades på tv2 så var det mest tweets på finska)! Jag tippade på twitter att Sverige, Lettland, Estland, Armenien, Azerbajdzjan, Ukraina, Ungern, Holland, Portugal och Ryssland skulle gå vidare till finalen och av dem hade jag sju rätt. Länderna som gick till finalen var Montenegro, Ungern, Ryssland, Armenien, Azerbajdzjan, San Marino (ingen nipple freeze på scen), Ukraina, Sverige, Nederländerna och Island. Saknar Lettland och Estland lite, men Portugal är jag lättad över att inte gick vidare.

Bilden av "vinnarna" lånad från eurovision.tv

Riktigt just kommer mina tankar om låtarna i semifinal 2 som kommer på tv idag! Jag hoppas att jag är framme vid en tv då sändningen börjar!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar