Det går bra nu kompis, det går bra

06.04.2014 kl. 23:13
Alltså att jag aldrig lär mig att det är onödigt att stressa före något. Första praktikveckan gick hur bra som helst, jag överlevde, mina klienter har varit hur trevliga och glada och nöjda som helst, det var roligt att vara tillbaka och jag löste problemet med boende. Dessutom har det varit ljuvligt väder hela veckan och jag har haft lediga kvällar och kunnat träna mer än de senaste månaderna tillsammans så det känns bra nu!

 

Veckoslutet blev dessutom en perfekt avslutning på veckan med finsällskap på promenad runt Tölöviken och parkhäng och prat om allt mellan himmel och jord i strålande sol (samlar de första fräknarna), sen snabbt möte och på kvällen fest på NJK. Min klänning med segelbåtar matchade temat ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Fick sova så länge jag ville, fick prata lite med en fin vän, vann en kaffemugg från Radio x3m och har provat ungefär alla klänningar jag äger för att hitta något att ha på mig på årsfest nästa vecka. Hittade kanske. Nu borde jag ha sovit ren flera timmar för väckning imorgon sker klockan fem noll noll, men gissa om jag är trött. Nå nej. Men ska försöka i alla fall.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar