Dagens rädslor

25.03.2014 kl. 17:44

Jag har sett fram emot att åka tillbaka till Ekenäs och slutföra praktiken där, men nu då det närmar sig med skrämmande fart känns det bara mer skrämmande för varje dag. Jag har inte ännu bestämt mig var jag ska bo eftersom jag den här gången inte har någon bil och inte sådär bara kan ta mig 20km från vår sommarstuga in till Ekenäs varje morgon och tillbaka varje eftermiddag. Det går gratis buss från Helsingfors varje morgon och tillbaka varje eftermiddag, men den startar 6.25 vilket betyder att jag måste åka hemifrån ungefär 5.45 och jag är inte en morgonmänniska. Jag tror inte ens jag är en människa den tiden på dygnet.

En annan sak som skrämmer mig lite är hur lite jag tycker att jag kan just nu. Jag har inte gjort annat än examensarbete de senaste månaderna och jag tycker att allt jag någonsin kunnat om anatomi och skador är som bortblåst. Det kommer ju tillbaka, men jag har bara tre veckor i Ekenäs nu och det känns som om det inte räcker.

Det som ändå gör mig glad och positiv just nu är sommarjobbet på Café Gamla Stan som börjar ren i maj (alla måste komma och hälsa på mig där i sommar!) och det ser just nu mer positivt ut med tanke på utbyte i höst. Håller ännu tummarna, men har nu blivit nominerad från Arcada i alla fall så jag hoppas på att få åka. Sen går faktiskt examensarbetet ganska okej just nu. Bakgrunden blir jag väl aldrig nöjd med, men när är jag nöjd med något jag skrivit? Exakt. Sitter just nu och läser igenom allt vi skrivit och försöker hållas positiv. Därav denna bild.

Elefantskjortan gör mig också glad.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Du får öva på mig ! Min rygg e ju som sagt sönder o imoron har ja fjärde gången fysio...
Sandra25.03.14 kl. 20:13
Det blev inte så mycket övat. Mest skratt :D
30.03.14 23:10
jag kommer att börja stalka dig på caféet, så räkna med att se mig. ;)
håkan25.03.14 kl. 20:13
Haha, bra, mera kunder! ;D
30.03.14 23:10

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar