Produktivitet

12.02.2014 kl. 23:06

Jag blir så sjukt pigg alltid runt 21-22 på kvällarna. Alltid! Kan sitta hela dagen och bara stirra framför mig för att jag är så trött, men då klockan börjar bli läggdags vaknar min hjärna och kropp upp och jag kunde sitta och skriva eller träna eller städa eller möblera om eller what not hela natten. Börjar bli rejält trött på det här då jag aldrig får något vettigt gjort på dagarna då jag skulle ha hur mycket tid som helst. Igår t.ex. skrev jag mitt motivationsbrev som skulle bifogas utbytesansökan kl.3 på natten. Det blev skitbra och jag kom på en massa spännande saker att skriva, men KLOCKAN TRE PÅ NATTEN.

Så här känner jag mig nu.

Nu vill jag sova. Fick just kontaktuppgifterna på alla mina scouters föräldrar uppdaterat i min telefon (kl.23. Fint.) så om man skulle försöka sig på lite sömn då...

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar