Bästa sökorden

24.09.2013 kl. 00:32

Just så här då jag borde sova, borde ha kollat på en skoluppgift, skulle kunna städa, eller göra vad som helst annat är det roligt att titta med vilka sökord folk hittat min blogg. Den senaste tiden har det inte varit något speciellt roligt, men några av de bästa måste nog vara:

1. Google. Någon har alltså googlat "google" och läst min blogg en stund via det. Check.

2. Måste jag gå på min ex-hustrus begravning. Say whaaaaaaaat? Vad jag vet har jag ingen ex-hustru. Speciellt ingen död, så hur i hela friden har någon hittat min blogg med de orden?

3. Effektiv läsning. BHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA! Om någon trodde att den skulle få antingen effektiv läsning på min blogg, eller lära sig om effektiv läsning kom den hemskt fel. Hemskt ledsen för det. Inte.

4. Frågor och svar om gruppsex. Att dedäran... Jag tror inte jag är rätt person att vända sig till.

5. Barn ont i magen ätit snö. Mitt tips: Ät inte gul snö. Det kan vara öl, men oftast är det inte det.

Och jag måste göra er hemskt besvikna, men trots att största delen av sökorden som gör att folk hamnar på min blogg är olika former av "nakenbilder" så publicerar jag inte nakenbilder på min blogg. Före det blir riktigt ont om pengar. Och jag är känd. Och modigare. Dvs aldrig.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
hahahhahaha wtf :D
daniela26.09.13 kl. 09:09
Ibland undrar man nog jo... Vet inte vad jag vågar skriva på bloggen om det där är vad folk söker ;)
29.09.13 16:30

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar