Bara värmen saknas

Jag testade handbloss, kollade hur man skjuter nödraketer, övade navigation och njöt av sol och bra sällskap på veckoslutet på kurs. Bara värmen som saknas nu då vi har sol nästan varje dag. Nu snöar det igen. Var är våren?

18.03.2013 kl. 20:59

Nu ska jag vara frisk!

Jag bestämde mig för att inte vara sjuk och skrämma bort förkylningen så idag blev det skidlänk till min egen förvåning! Tycker egentligen inte om att skida annat än långa turer i Lappland, men då jag kom ut i spåret var det ganska skönt i alla fall. Och hur lyxigt är det inte att ha skidspåret 200 meter från ytterdörren?

Jag är ungefär den enda som ännu skidar med de där bindningarna ;) Mammas gamla skor, farfars gamla skidor och min brors gamla stavar, byxor, jacka och väst. Det känns ändå inte okej att skida runt med Ski team på ryggen då jag skidar som jag gör, så min väst är lite modifierad... ;)

13.03.2013 kl. 21:53

Så kom då dagen

Jag gissade lite att den här dagen skulle komma eftersom typ alla i min närmaste krets har varit sjuka ren. Vaknade i morse och trodde att jag hade blindtarmsinflammation (igen på vänster sida), men det gick om och nu sitter jag istället här med stegring och mår inte helt bra. Har hela dagen känt mig hängig och mått lite illa, men imorgon är det skoldag och jag ska hålla avslappningsövning för klassen så ingen latdag här!

Nu blir det i alla fall sängen, så jag hoppeligen känner mig bättre imorgon. Gonatt!

12.03.2013 kl. 22:22

Älska utsikten

Jag kan inte säga att jag är speciellt ledsen att jag inte har havsutsikt som de på andra sidan korridoren har, eftersom jag istället har sol exakt hela dagen i min lägenhet och ser halva stan från mitt fönster! Dessutom ser jag de finaste solnedgångarna varje kväll. Jag älskar min lägenhet.

10.03.2013 kl. 18:35

Bra dag

Det här består en bra eftermiddag av. Kakao i KeepCup, gigantisk kanelbulle och en god väns sällskap. Mitt flyttkaos fick vänta idag.

06.03.2013 kl. 20:50

Galna bananer!

Om 24 timmar ligger jag och sover i min nya lägenhet. I min alldeles splitternya och alldeles egna lägenhet. Helt galet. Om jag nu kunde somna skulle flytten gå hemskt mycket smidigare imorgon.
27.02.2013 kl. 01:15

Förstår inte

Kan ni fatta att jag ska flytta imorgon? Det kan inte jag! Vart har tiden försvunnit? När gick den där månaden sen jag fick veta att jag ska flytta?

Mitt rum är ett kaos. Lådor, påsar, väskor, sopsäckar om vart annat och nästan allt är nerpackat. Idag kväll/natt då jag kommer hem från jobbet ska alla sladdar dras ut, alla lampor som inte behövs packas ner, alla kläder utom de jag ska ha på mig imorgon packas ner, datorn sättas i väskan, osv. Imorgon på morgonen tar jag några väskor med mig, packar allt från kylskåpet med mig och går till skolan för att hämta nyckeln till nya lägenheten och så blir det flyttrumba!

Önska mig lycka till! Det kan behövas...

26.02.2013 kl. 11:34

Nedräkning

Jag behöver bara sova 20 nätter till så får jag nyckeln till min nya bostad! Idag skrev jag äntligen under hyresavtalet så nu känns det mycket mer verkligt och jag längtar som en galning. Går varje dag och packar ner lite av mina saker (och drar sen upp hälften igen några dagar senare då jag behöver det) så jag längtar så tills jag får komma till det nya och packa upp allt och inte behöva söka saker längre.

Det mest spännande är att jag inte har en blekblå aning om hur min lägenhet ser ut! Jag trodde alla var ungefär likadana, men såg just bilder på en som är uppbyggd på helt annat sätt än de andra och nu blev jag ännu mer nervös för hela saken. Jag vet ju nu inte var jag ska ha mina möbler, vad som ryms, vad jag behöver skaffa, eller vad jag måste göra mig av med.

Ännu 20 nätter...

08.02.2013 kl. 00:35

Självgjord kalender

Idag fick jag äntligen kalendern som jag själv designat och pysslat ihop! Det tog inte länge för den att komma, men jag har väntat som en galning.

Man ser i alla fall vems kalender det är... ;)

05.02.2013 kl. 23:10

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar