Tråkig blogg

Den här bloggen är lite död nu då jag inte kan skriva inlägg via telefonen eller iPaden... Jag har datorn igång ungefär en gång i veckan och då är det oftast för att skriva skolarbete så då blir det inte så mycket tid över för att blogga... Ska skärpa mig. Nån gång. :D Ha det bra tills dess!
06.05.2013 kl. 00:05

Praktik+vår+sommar+glad+trött osv.

Praktiken har kört igång nu den här veckan och någon borde seriöst ha slagit mig på käften då jag panikerade förra veckan! SÅ roligt har det varit hittills! Min handledare är snäll, rolig och jag har lärt mig en hel del och det är inte svårt. Det är inte svårt att vara proffessionell. Det är inte svårt att ha det roligt. Och vi har i alla fall hittills inte gjort något hemskt svårt, utan det här är definitivt det bästa stället att göra sin första praktik på! Oj vad jag trivs bra! :)

Samtidigt är man ju ganska slut som människa då man kör på långa dagar, men det är värt det och nu då solen har börjar visa sig går det också bättre. Man får liksom en rytm igen ;)

Så jag är glad, trött, ivrig, allt omvartannat och jumppar på med mina gummor och gubbar. :)

10.04.2013 kl. 22:49

Just give me a reason

Den sången har fastnat i huvudet just nu. Lyssnar på den om och om igen.

03.04.2013 kl. 20:56

Lata Emma

Om jag alltid skulle göra skolarbeten så snabbt som det gick idag kväll skulle jag vara världens lyckligaste tjej. Om jag skulle lära mig att sätta mig ner och skriva skulle jag inse att det inte är så svårt. Mitt enda problem är jag själv och min förmåga att skjuta upp saker jag inte vill ta itu med. Jag ska bli bättre på det och jag ska börja den processen nu! Slå mig varje gång jag misslyckas så kanske jag lär mig.
27.03.2013 kl. 23:22

Galna bananer!

Om 24 timmar ligger jag och sover i min nya lägenhet. I min alldeles splitternya och alldeles egna lägenhet. Helt galet. Om jag nu kunde somna skulle flytten gå hemskt mycket smidigare imorgon.
27.02.2013 kl. 01:15

Förstår inte

Kan ni fatta att jag ska flytta imorgon? Det kan inte jag! Vart har tiden försvunnit? När gick den där månaden sen jag fick veta att jag ska flytta?

Mitt rum är ett kaos. Lådor, påsar, väskor, sopsäckar om vart annat och nästan allt är nerpackat. Idag kväll/natt då jag kommer hem från jobbet ska alla sladdar dras ut, alla lampor som inte behövs packas ner, alla kläder utom de jag ska ha på mig imorgon packas ner, datorn sättas i väskan, osv. Imorgon på morgonen tar jag några väskor med mig, packar allt från kylskåpet med mig och går till skolan för att hämta nyckeln till nya lägenheten och så blir det flyttrumba!

Önska mig lycka till! Det kan behövas...

26.02.2013 kl. 11:34

Nedräkning

Jag behöver bara sova 20 nätter till så får jag nyckeln till min nya bostad! Idag skrev jag äntligen under hyresavtalet så nu känns det mycket mer verkligt och jag längtar som en galning. Går varje dag och packar ner lite av mina saker (och drar sen upp hälften igen några dagar senare då jag behöver det) så jag längtar så tills jag får komma till det nya och packa upp allt och inte behöva söka saker längre.

Det mest spännande är att jag inte har en blekblå aning om hur min lägenhet ser ut! Jag trodde alla var ungefär likadana, men såg just bilder på en som är uppbyggd på helt annat sätt än de andra och nu blev jag ännu mer nervös för hela saken. Jag vet ju nu inte var jag ska ha mina möbler, vad som ryms, vad jag behöver skaffa, eller vad jag måste göra mig av med.

Ännu 20 nätter...

08.02.2013 kl. 00:35

Forever alone

Gick idag på vägen hem från skolan och tittade på ett äldre par som gick hand i hand och tänkte att då jag blir gammal ska jag också gå hand i hand med min man. Sen kom jag på att jag kommer att leva ensam och skaffa 100 katter som kan äta upp mig då jag dör.

Jonej, det blir nog fint! Sommaren och hösten är räddad i alla fall då jag idag fick sommarjobb! Ska jobba på ett åldringshem i Esbo, så det blir en sommar i Helsingfors. Spännande... :) Och så jag längtar till sommaren och värmen.

04.02.2013 kl. 20:55

Vad tycks?

Såja! Då har jag fått en första version på det nya. Vad tycker ni?
03.02.2013 kl. 02:56

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar