Viktiga bilder

Jag har så många bilder på söta djur att jag måste göra ett eget inlägg med dem. Blir alltid glad då jag ser dem.

 

 

 

Och så en gammal hederlig cameltoe på det (gillar speciellt mannen i bakgrunden som också tar ett foto):

Jag har inte fotat dem.

01.10.2013 kl. 21:20

Stolt!

Idag är jag hemskt stolt över mig själv! Och hemskt kryptisk. Hehe. Träffade någon jag sett upp till hur länge som helst och det visade sig att personen är en ännu bättre typ än jag kunnat föreställa mig ens. Det här veckoslutet har varit ett av de bästa på en lång tid, då jag har varit nästan helt ledig och kunnat göra bara sånt jag haft lust med.

Här som avslutning på inlägget (eftersom jag inte kommer på något smart) kan ni få se hur vacker jag och lillasyster var på sommarens största fest:

Jag är alltid så normal på alla bilder. Jag tror att min syster tycker lite om mig i alla fall. Kanske.

 

22.09.2013 kl. 19:58

Sommarjobb och sommarlov

Igår började mitt fem dagar långa sommarlov då jag hade sista dagen på sommarjobbet! Fick massor tack för arbetet och blev lite generad över hur de berömde mig, jag har ju bara gjort som jag blivit lärd där.

Tillsammans med Jennifer som sommarjobbade på samma ställe bakade vi minimuffins och bjöd åt resten av personalen som tack.

Blåbärs-citronmuffins med vitchoklad och citronströssel på.

24.08.2013 kl. 23:18

Snart sommarlov på riktigt

Ett till skolarbete fick jag äntligen skrivet idag, så nu bara två kvar! Sitter i skolan där alarmet går på kl.22 så borde sådär småningom börja söka mig hemåt...

Längtar hit:

06.06.2013 kl. 21:33

Äckligt hälsosam

Jag har förvånat mig själv riktigt rejält idag genom att börja morgonen med att städa hela lägenheten, äta riktigt hälsosamt och Instagramvackert morgonmål och sedan gå ut på länk och bara dö lite av stygn. 4,6 km på 30 minuter är inte helt underkänt med tanke på att jag inte sprungit på ungefär ett år. Nu ska jag ha knäet i skick och idag var inte en engångshändelse, utan nu ska jag börja springa igen!

För att ännu förvåna mig själv lite mer fick jag och en klasskompis nästan en hel skoluppgift färdig och då han gick åt jag igen en riktig Instagrammåltid och gjorde efter det ännu lite muskelträning.

Vem är det som har tagit över min kropp och hjärna idag? Det här känns nästan lite skrämmande...

Jep, jag har förälskat mig i avokado just nu.

20.04.2013 kl. 17:39

Virtuell tur

Om jag vore smart skulle jag fota min lägenhet i dagsljus så ni skulle se hur fin den egentligen är. Men just nu har jag inget dagsljus och ingen taklampa, så jag gör det bästa av situationen och ger er en virtuell tur i mitt mörka hem nu.

Det psykedeliska golvet möter en direkt.

Så kommer man till det lilla köket.

Mitt emot min sovrumsvägg ;)

Min överfulla bokhylla och Guitar hero (snart blir det GH+Singstarkväll, jag ska fixa! Snart.)

Mitt "sovrum". SÅ mysigt, I shit you not.

Mina skor ryms inte i tamburen...

Och min utsikt. Solnedgångarna. Jag skulle kunna sitta framför fönstret varje kväll och bara stirra.

25.03.2013 kl. 23:01

Bara värmen saknas

Jag testade handbloss, kollade hur man skjuter nödraketer, övade navigation och njöt av sol och bra sällskap på veckoslutet på kurs. Bara värmen som saknas nu då vi har sol nästan varje dag. Nu snöar det igen. Var är våren?

18.03.2013 kl. 20:59

Day two

Six things you love:

1. Vänner, uppskattar dem så otroligt mycket då jag också vet hur det är att inte ha någon att prata med varje dag.

2. Musik

3. Orientering

4. Sömn

5. Glass

6. Sol och värme

14.02.2013 kl. 00:09

Självgjord kalender

Idag fick jag äntligen kalendern som jag själv designat och pysslat ihop! Det tog inte länge för den att komma, men jag har väntat som en galning.

Man ser i alla fall vems kalender det är... ;)

05.02.2013 kl. 23:10

Forever alone

Gick idag på vägen hem från skolan och tittade på ett äldre par som gick hand i hand och tänkte att då jag blir gammal ska jag också gå hand i hand med min man. Sen kom jag på att jag kommer att leva ensam och skaffa 100 katter som kan äta upp mig då jag dör.

Jonej, det blir nog fint! Sommaren och hösten är räddad i alla fall då jag idag fick sommarjobb! Ska jobba på ett åldringshem i Esbo, så det blir en sommar i Helsingfors. Spännande... :) Och så jag längtar till sommaren och värmen.

04.02.2013 kl. 20:55

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar