Som jag längtat!

Imorgon får jag återse min älsklingssyster och Helsingfors! Nu då jag var sjuk den här veckan blev det inte av att åka på luciaövning på måndag så jag var senast i Helsingfors för nästan två veckor sen! Helt sjukt. Börjar bli lite mökkihöperö av ensamlivet här, så kanske jag får en chock för att allt är så stort och mycket i Helsingfors. Vem vet. Jag hoppas att jag överlever. Fast först ska jag överleva ett besök i Borgå då vi ska spela in en låt med lussetjejerna :)
14.11.2013 kl. 22:42

Dagens överraskning

Just nu kan man på ratata.fi svara på vad man önskar för innehåll på ratata. Jag gick in och svarade och nämnde bland annat att det borde vara större utbud bloggar som lyfts upp där för man blir alltid så glad då man ser "sig själv" där. Trycker på sänd och nästa sak jag ser på sidan är detta:

 

P.S. Dog inte på vattenjumppan utan blev så glad att jag stod och dansade och sjöng med till låtarna. De som jumppade skrattade åt mig då jag tappade balansen ibland och höll på att falla i bassängen. Det gick alltså mycket bra!

13.11.2013 kl. 20:34

Vattenjumppa på torra land

Det här var en bra tidpunkt på dygnet att träna igenom vattenjumppan jag ska dra imorgon. Också smart att göra det med typ högsta intensitet så att jag knappt får luft mellan hostattackerna nu. Är glad om jag lever imorgon efter att ha gjort samma sak en gång till.
13.11.2013 kl. 00:08

Dagens tips

Jag är nästan frisk! Helt awesome! Bara hosta och ena ögat inflammerat fortfarande, men ingen feber idag vilket ju är trevligt.

Dagens tips är att titta på En kväll med Anne och Hannah. De två avsnitten som visats har gett mig höga förhoppningar om hela säsongen och jag tror inte att jag kommer att bli besviken. Helt otroligt hur de har hittat så intressanta personer att intervjua! Wow.

12.11.2013 kl. 17:21

Sjuk, vol. 173636267272748

Underbart. Jag vaknade med ögoninflammation och stegring igen. Blev att testa på Ekenäs hälsovård och så får jag vara hemma imorgon och vila. På fredagen vill jag absolut vara frisk för vi ska spela in en låt med luciakören och vill inte missa det.
11.11.2013 kl. 17:05

Vad är fel på mig?

Alltså jag fattar inte vad min kropp har för fel då jag aldrig blir frisk! Hostar fortfarande och har svårt att andas då luftrören gör ont och näsan rinner lite mer än vanligt. Ibland önskar jag att jag kunde få hög feber så att ALLA baciller och basilusker skulle dö på en gång och inte så här att jag har mes-stegring med några dagars mellanrum. Murr.
10.11.2013 kl. 22:54

Söndag

På dagens program står bara slappande och lite planering för måndagens klienter. Ska bläddra lite i anatomiboken och göra ett träningsprogram. Blir nog fint!

Så måste jag ju ringa pappa och farfar också. Glad farsdag alla fina pappor!

10.11.2013 kl. 14:36

Tjejkväll

Ska köra iväg till bästa Sandra på tjejkväll! Har höga förväntningar för ikväll... :)
09.11.2013 kl. 13:54

Kanske det blir något av mig ännu

De dagar då jag sådär spontant lagar korvsoppa, eller eldar bastun bara för att jag kan, eller tvättar alla mina kläder, eller städar huset tänker jag att det kanske blir något av mig ännu någon vacker (eller ful) dag. Synd att de dagarna kommer så sällan bara.
08.11.2013 kl. 19:42

Dagens dilEmma

Dagens dilEmma (sak jag gör till ett problem) var att jag inte orkade köra till butiken, så nu har jag bara grillkorv i kylskåpet till middag... Nej, jag hade inte tänkt släpa fram grillen nu, så vad gör man då..?
06.11.2013 kl. 17:50

Jag överlevde!

Nå, inte var ju första dagen så farlig. Jag lever ännu, men ser inte fram emot den galet tidiga väckningen imorgon för att ta mig från Helsingfors tillbaka till Ekenäs...
28.10.2013 kl. 21:14

Wish me luck!

SÅ nervös för praktiken nu! Ska försöka hållas på vägen då jag kör dit om en stund... Varför ska jag alltid stressa så mycket över allt? Det blir säkert bra... Hoppas jag.
28.10.2013 kl. 06:39

Allt annat än tentläsning

Jag ska skriva tent imorgon. Eftersom jag ska skriva tent imorgon har jag idag städat, tvättat alla kläder jag äger, läst Scoutposten, läst Kyrkpressen, läst HBL, kollat upp alla luciakandidater (årlig tradition), övat på sång till lördagen och tränat selfieposering.

Duckface och Sparrow face. I'm sexy and I know it. Not.

Nu hittade jag inte på fler onödiga saker att göra så jag måste blogga och sen ta itu med instuderingsfrågorna. Jag tror det blir en femma i tenten. Absolut.

 

17.10.2013 kl. 18:19

Typiskt

Det är SÅ typiskt mig att samma dag som antibiotikakuren tog slut få ont i halsen och hosta igen. Den här gången känns det som om det kanske utvecklas till bronkitis istället för bihåleinflammation, men vem blir nu gladare av det?

 

Idag skiter jag ändå i allt som heter hosta och flunssa och siktar på att ha roligt i Helsingforsregionens scouters ledartävling som går i Amazing race-stil. Jag har det bästa paret jag kan tänka mig, så jag förväntar mig inget annat än en helt awesome kväll! Det enda som oroar mig är att det ryktades om att simdräkt kan behövas... Vill inte simma ute åtminstone!

15.10.2013 kl. 13:44

Olagligt

Det borde vara olagligt att vakna före det är ljust ute. Nu skiner ju solen från klarblå himmel, men klockan 5.30 då väckarklockan ringde hade jag ingen glädje av den. Jag är definitivt inte en morgonmänniska och halv sex måndag morgon var jag nog inte ens säker på att jag var en människa.
14.10.2013 kl. 09:01

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar