Just give me a reason

Den sången har fastnat i huvudet just nu. Lyssnar på den om och om igen.

03.04.2013 kl. 20:56

Lata Emma

Om jag alltid skulle göra skolarbeten så snabbt som det gick idag kväll skulle jag vara världens lyckligaste tjej. Om jag skulle lära mig att sätta mig ner och skriva skulle jag inse att det inte är så svårt. Mitt enda problem är jag själv och min förmåga att skjuta upp saker jag inte vill ta itu med. Jag ska bli bättre på det och jag ska börja den processen nu! Slå mig varje gång jag misslyckas så kanske jag lär mig.
27.03.2013 kl. 23:22

Virtuell tur

Om jag vore smart skulle jag fota min lägenhet i dagsljus så ni skulle se hur fin den egentligen är. Men just nu har jag inget dagsljus och ingen taklampa, så jag gör det bästa av situationen och ger er en virtuell tur i mitt mörka hem nu.

Det psykedeliska golvet möter en direkt.

Så kommer man till det lilla köket.

Mitt emot min sovrumsvägg ;)

Min överfulla bokhylla och Guitar hero (snart blir det GH+Singstarkväll, jag ska fixa! Snart.)

Mitt "sovrum". SÅ mysigt, I shit you not.

Mina skor ryms inte i tamburen...

Och min utsikt. Solnedgångarna. Jag skulle kunna sitta framför fönstret varje kväll och bara stirra.

25.03.2013 kl. 23:01

Välkommen på besök!

Nu är alla lådor tomma och alla saker har hittat sin plats! Nu får man hälsa på när som helst! (nästan i alla fall)
25.03.2013 kl. 20:32

Bara värmen saknas

Jag testade handbloss, kollade hur man skjuter nödraketer, övade navigation och njöt av sol och bra sällskap på veckoslutet på kurs. Bara värmen som saknas nu då vi har sol nästan varje dag. Nu snöar det igen. Var är våren?

18.03.2013 kl. 20:59

Nu ska jag vara frisk!

Jag bestämde mig för att inte vara sjuk och skrämma bort förkylningen så idag blev det skidlänk till min egen förvåning! Tycker egentligen inte om att skida annat än långa turer i Lappland, men då jag kom ut i spåret var det ganska skönt i alla fall. Och hur lyxigt är det inte att ha skidspåret 200 meter från ytterdörren?

Jag är ungefär den enda som ännu skidar med de där bindningarna ;) Mammas gamla skor, farfars gamla skidor och min brors gamla stavar, byxor, jacka och väst. Det känns ändå inte okej att skida runt med Ski team på ryggen då jag skidar som jag gör, så min väst är lite modifierad... ;)

13.03.2013 kl. 21:53

Så kom då dagen

Jag gissade lite att den här dagen skulle komma eftersom typ alla i min närmaste krets har varit sjuka ren. Vaknade i morse och trodde att jag hade blindtarmsinflammation (igen på vänster sida), men det gick om och nu sitter jag istället här med stegring och mår inte helt bra. Har hela dagen känt mig hängig och mått lite illa, men imorgon är det skoldag och jag ska hålla avslappningsövning för klassen så ingen latdag här!

Nu blir det i alla fall sängen, så jag hoppeligen känner mig bättre imorgon. Gonatt!

12.03.2013 kl. 22:22

Älska utsikten

Jag kan inte säga att jag är speciellt ledsen att jag inte har havsutsikt som de på andra sidan korridoren har, eftersom jag istället har sol exakt hela dagen i min lägenhet och ser halva stan från mitt fönster! Dessutom ser jag de finaste solnedgångarna varje kväll. Jag älskar min lägenhet.

10.03.2013 kl. 18:35

Bra dag

Det här består en bra eftermiddag av. Kakao i KeepCup, gigantisk kanelbulle och en god väns sällskap. Mitt flyttkaos fick vänta idag.

06.03.2013 kl. 20:50

Flyttad!

Vi fick allt flyttat till respektive lägenhet med hjälp av pappa, faster och en kompis som hjälpte med paketbil. Trodde sakerna aldrig skulle ta slut och det blev bara fullare och fullare i min lägenhet, men allt rymdes in och både jag och pappa hade plats att sova!

Nu är här fullt kaos. Allt står framme, jag var borta hela veckoslutet och kunde inte ordna upp före det och jag hittar ingenting. Men det kommer att bli fint! Välkommen till mig och hälsa på, hit är man alltid välkommen!

03.03.2013 kl. 21:42

Galna bananer!

Om 24 timmar ligger jag och sover i min nya lägenhet. I min alldeles splitternya och alldeles egna lägenhet. Helt galet. Om jag nu kunde somna skulle flytten gå hemskt mycket smidigare imorgon.
27.02.2013 kl. 01:15

Nattliga äventyr

Undrar vad jag gjort i natt då jag har så ont i svanskotan att det är jobbigt att sitta...

Utom att jag tydligen landat på rumpan.

26.02.2013 kl. 13:13

Förstår inte

Kan ni fatta att jag ska flytta imorgon? Det kan inte jag! Vart har tiden försvunnit? När gick den där månaden sen jag fick veta att jag ska flytta?

Mitt rum är ett kaos. Lådor, påsar, väskor, sopsäckar om vart annat och nästan allt är nerpackat. Idag kväll/natt då jag kommer hem från jobbet ska alla sladdar dras ut, alla lampor som inte behövs packas ner, alla kläder utom de jag ska ha på mig imorgon packas ner, datorn sättas i väskan, osv. Imorgon på morgonen tar jag några väskor med mig, packar allt från kylskåpet med mig och går till skolan för att hämta nyckeln till nya lägenheten och så blir det flyttrumba!

Önska mig lycka till! Det kan behövas...

26.02.2013 kl. 11:34

Secrets

25.02.2013 kl. 23:17

Day six

Two things you want:

1. Sommar och sol! Har jag sagt det förut? ;) Tycker det är så skönt då solen nu har hittat fram bakom molnen igen!

2. Muskler. Jag ska ännu springa i år utan att dö av knäsmärta, men då behöver jag muskler. I år blir mitt år!

 

 

25.02.2013 kl. 21:31

 

 
24 år gammal drömmare hemma från Åbo som nu bor i Helsingfors. Studerar fysioterapi på Arcada, orienterar då jag inte är för skadad, är scout i en flickkår och en pojkkår för att få en bra jämvikt, sjunger och pratar för mig själv hela tiden och är med på allt, hela tiden. Jag är Emma helt enkelt.


Vill du fråga något? memmasblogg(at)gmail.com


Emma på Instagram:

Följ mig på Bloglovin

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar